SPORTSHOLIDAY!

Okej, jag medger, har faktiskt ingen aning om vad sportlov heter på engelska, oh no! Vänta, kom precis på varför - de har inget! Är jag einstein eller? (Nej, Madeleine, bara självgod...)

Nu lämnar vi mina små samtal med mig själv bakom oss. Chup chup. Eftersom att jag glömde nämna min fantastiska Irma i mitt förra inlägg så gör jag det nu, Irma är en fantastisk person som också har en helt fantastisk blogg (det går faktiskt att använda ordet fantastisk tre ggr i en mening!) Förlåt mig älskling! Vill att du ska veta att du är en väldigt intelligent och välskrivande tös :)

Nu tillbaka till rubriken. JAG HAR SPORTLOV! Tillsammans med resten av Sverige... *hrm* Men mitt har väl ungefär sett ut som det alltid brukar. Jag vaknar när jag känner för det. Sätter mig framför datorn en stund ringer runt till lite roliga människor jag har stämt träfff med och avslutar förmiddagen med att träffa någon av dem. Denna dag råkade just Towe och hennes pojkvän Fredrik (Didde) bli offer för mitt umgänge men vad vet man - de lever fortfarande. Skämt åsido. Nämen seriöst, jag hade det verkligen superkul trots att vi inte kunde spendera så mycket tid tillsammans som jag hade hoppats. Usch usch. Hoppas att min älskade Towe vet hur lycklig hon är och tvärtom, de passar verkligen ihop!

Klockan är nu 23:24 och jag har kollat klart på Desperate Housewives, tisdagarnas meningsfullaste händlese. Har även hunnit med lite Joey, och innan det 8:onde sesången av Vänner. Okej, nog om mitt brutala TV-tittande som aldrig får ett slut. Det finns faktiskt andra, intressantare saker. Förslag någon? Många personer i min omgivning börjar bli lite oroliga när det gäller mitt kärleksliv (de frågar som galningar åtminstone). Så det kan jag väl lika gärna, kort och gott, svara på. Jag är en sådan människa som har en fallenhet att falla för antingen upptagna killar eller dem som är totala skitstövlar som bara är ute efter en sak. Trisst för mig. Jag tror jag ska köpe en latte nån dag, sätta mig ner och skriva en bok. Publiciering i maj nästa år, gott folk! Mitt kärleksliv blir en lååång historia.

Okej, nu börjar jag seriöst bli schitzofren, händer ibland när jag bloggar... Nej, egentligen inte,  jag ska inte skämta om det heller. Men hursomhelst så borde jag nog krypa ner i extrasängen snart antar jag, min hjärna börjar längta efter sin nattmössa. För alla som inte vet sover jag nu i en extrasäng p.g.a att ett dumt rör i min dumma lägenhet har varit så dumt att det har läckt! Denna hemska incident kommer tyvärr resultera i att jag får spendera 2 månader borta från ett personligt område - mitt rum! Eftersom att de nu var så himla tvugna att riva upp alla väggar och hela mitt golv! (märktes det att jag är deprimerad över detta?) sak samma, nu har jag klagat färdigt och ska låta samhället leva vidare utan mina klagosånger :P 

Puss & God natt på er alla!
// Madeleine Chookisson  


- Sunday evening...

Tjo kis!

Det är nu slutet på veckan vilket gör mig ännu mer deprimerad om det nu är möjligt, men jag firade det väldigt bra i alla fall måste jag säga! En hel dag med pizza(!), mys i soffan och en hel, osedd sesång av världens bästa serie: Vänner! (Den sjätte för dem som vill veta, vi har ju HELA  boxen nu!) Detta muntrade faktiskt upp mig ännu lite grand, för som de flesta förmodligen vet vid det här laget så blev jag väldigt, väldigt, ledsen för några dygn sedan på grund av det som de flesta hjärtan i vår värld gått sönder av - kärlek. Hela historion ska jag noh skriva någon gång(?).

Hur som helst blev det inget Brokeback Mountain i helgen med Tillie som jag trott men det tar vi igen iaf, eller hur älskling? En annan sak som jag/Mandis har kommit på är att Jesse McCartney är världens absolut hetaste människa! Han sjunger helt enkelt underbart & alla låtarna är bara sådana där som verklgien ger en lusten att krypa upp i hans varma famn framför en varm brasa och bara - gosa!

Jag ber om ursäkt för att jag inte skrivit på ganska länge och inte är lika duktig på att hålla rutinen som min fina Filippa är - all makt åt hennes blogg, och framtida krönika! Ville bara passa på att säga tack till min fina kanelbulle också! (Corinne, du vet vem du är :P) men men, nu ska jag väl förmodligen gå och ta min 45 minuters långa dusch som lyckats bli min slutet-på-veckan-rutin, men kolla! Jag är tillbaka där jag började! Hur kul är inte det? Ville bara säga att KC är bäst och att jag älskar alla som fanns där i för mig i fredags också... Men ta hand om er nu, se er för när ni går förbi gamla tanter och sov så gott!

Se you later Aligator <3
// Madeleine