Billabong!

Roligaste ordet! Haha, oh my gosh. Nej, nu ska jag sluta flumma och faktiskt skriva något vettigt. För er som undrar är billabong australiensisk engelska och betyder ungefär " liten campingplats vid vattenhål", knäppt, jag vet. Idag var hur som helst en lång dag för övrigt. Längsta på veckan. Tänk att börja 8:15 och sedan inte sluta förrän halv fem! Seriöst! Det är... Det är... Ja, vad är det? Skamset? Som tur var gick jag och mina älsklingar ut för att spendera lunchen på Max istället så dagen blev som tur var genomlidlig :)

Eftermiddagen fylldes ju som alla tisdagar av underbar musik, fantastiska situationer och såklart, mycket skratt. Eftersom att Mandis, Alice, Emma, Karro & jag tillsammans ska spela en av Mando Diao's låtar så kan det ju inte bli annat än helt sjukt roligt! Efter att ha spelat igenom låten två gånger och sedan spenderat cirka 40 minuter åt att försöka komma på ett bra intro så börjar vi helt plöstsligt, utan någon egentlig anledning kolla hur högt alla kan komma upp i bröströst... Roligaste grejjen på hela dagen! Slutade såklart med Alice och vi andra stog (och även satt, elbasar är ju så tunga att stå & hålla i!) och skrek rakt ut i ton med pianots högre(?) toner. Väldigt vackert blev det! NOT. Men kul hade vi ;D

Dessutom har jag nu introducerat mitt nya ord: - trumvirvel - KNUPS! Wiho! Är det inte bra? Ska faktiskt inte ta åt mig hela äran, nä, den som faktiskt upptäckte detta underbara ord var faktiskt Kurosh. Är han inte underbar? De som är lite överdrivet smarta (eller redan hört det från mig) har såklart redan listat ut att det är mitt gamla ord - Spunk - baklänges. Trevligt va? Så bli nu inte förvånade om ni hör mig säga det ordet framöver... KNUPS! HAHA! Loves, just loves... Men ta hand om er nu allihop och för guds skull ring så jag slipper möggla! Gäller typ alla :P

Haha, kramar på allihop! Take care <3
// Madeleine


New york, New york...

Tjollahopp!

Hade påbörjat ett rykande fräsht inlägg om hur jag spenderat gårdagen med min udnerbara Mandis, hade beskrivit det mesta och tagit med alla små söta detaljer. Tråkigt nog hann fönstret stängas ner innan jag hade skrivit klart och sparat så därför gick det alltså förlorat :´( Jag gråter! Men jag får helt enkelt återkomma om det.

Nu till en annan anledning att jag skriver detta, jag ska nämligen åka till New york idag!!! *paus för avundsjuka suckar* Planet som kommer ta mig och min familj ifrån kontinenten går om exakt 3 timmar och 7 minuter. Kommer förmodligen få det underbart där borta & det är förmodligen det som håller mig borta från att uppdatera mig i denna vackra blogg. Men räds icke, jag är tillbaka the january 10th.
 
Ha det så bra här hemma i Sverige i alla fall! Ta hand om er alla!
Pussar & Kramar!
// Madeleine 

Kinarestaurang, yippie!

Hej Svejs!

Innan jag glömmer måste jag bara skriva i min blogg att det är Rubens födelsedag idag! WOHO! Grattis än en gång! Denna dag blev inte som jag intalade mig själv att den skulle bli för ca 18 timmar sen, då hade jag tänkt ut exakt vad jag skulle göra (in i minsta detalj) men såklart, inträffade bara en utav dessa saker. Det blir ju aldrig som man tänkt sig, but life goes on I guess... Vid frukosten kollade jag såklart på en helt underbar film - Beethovens 2:a! Haha, älskar dem filmerna! Och imorgon är det trean som gäller! Men för att komma in på rubriken så åt jag ju såklart en delikat  middag bestående av nudlar och friterad kyckling på en underbar kinarestaurang i skärholmen. Efter att vi hämtat ut lite p-piller såklart till våra extremt höglöpande, galna, överkelsjuka katter.

Imorgon är det onsdag, jag gillar onsdagar. Men eftersom att jag måste ställa in mig på engelska nu eftersom att, som ni alla vet, jag åker till new york om mindre än 36 timmar... Men angående onsdag, världens konstigaste namn (på engelska). Jag menar, Wednesday? Vem tusan kommer på ett sånt namn och vem i hela fridens skulle vilja lära sig det? Usch på det. Fast jag vet att det är typ världens minsta grej att bry sig om (ännu mindre värt att kladda i sin blogg med) men i alla fall, jag hade lust att hacka lite på det engelska språket, även om jag älskar det. Så tack för mig. 

Nu är klockan över nio och jag vet verkligen inte vad jag ska göra... Jag älskar ju att prata bort min tid i telefon, med det är allt för få som ringer för att kunna 'make a living' av det (märkte ni hur kul det är att hoppa mellan svenska & engelska?!) Så nu tycker jag att ni människor där ute, (förmodligen dem som har mitt nummer) take a hint för sjutton och ring mig! Man kan ju tycka att det är min plikt att ringa eftersom att det ju ursprungligen är jag som är pratsugen, men det är jag för lat för. Så, där kom det! 

Nä, nu måste jag fortsätta slösa bort min tid på PA, så ciao bellas & bellos och ha det bra!
Puss & Stor Kram,
// Madeleine 


Förfrusna Tår!

Hello!

Oh my jesus, har precis ätit den största portion mat på minst 5 veckor.... Men trots att magsäcken säger stopp så får man väl offra sig ibland(?) Speciellt för Barillas Spaghetti med en underbar köttfärssås. Justja! Mina tår dog idag, (datum för begravning kommer senare) dem tyckte väl inte om att vandra runt i snön med mina vinterskor (som borde göra tricket eftersom att de kostade 1 400:- ! ) så dem frös väldigt. Och eftersom att jag även försökte utsätta Kurosh för mina snöbollar med mina extremt tunna vantar förfrös även fingrarna. Så det är ett under att jag kan skriva detta! Men sedan så fick jag tina lite i Kurosh trappuppgång så jag överlever nog...

Det är alltså min dag, den andra dagen detta år spenderade jag alltså tillsammans med min goda vän Kurosh. Dock att han egentligen var tvungen att lämna mig efter bara två timmar är väl ingenting att bry sig om :P Men envis som jag är lyckades jag behålla honom i mitt sällskap minst 1½ timme till... För övrigt så kan jag berätta att Simon just skickat en kopia på världens roligaste mejl till mig, skrivet av honom själv. Nästan lika roligt som Kurosh's min när jag berättade att mitt sprillans nya, underbara läppglans från Make Up Store kostade 125 pix. Det ser man bara en gång! Men nu känner jag att jag börjar babbla om mindre intressanta saker, fast iofs, vad har man bloggar till? Det är väl roligt ändå?

Just nu saknar jag min älskar Mandis väldigt mycket, men jag ska ringa senare. Dessutom är det ju snart dags för CSI! En av världens absolut underbaraste serier! Ett tips till alla som inte orkar sitta uppe till 4 på morgonen, ställ videon på inspelning och kolla vid frukosten istället. Kom jag på alldeles själv ;P 
Men hur som helst, nu ska jag lämna denna dator...

Men puss & kram på er alla!
// Madeleine  




Ingående Användbar Information:

God afton!

Ska sluta inleda mina inlägg sådär. Kommer göra mig själv irriterad annars ;P Detta var så roligt att jag var tvungen att skriva ett inlägg till! Nu när mina föräldrar ligger och sussar i soffan och brorsan är hos en kompis så ger det ju mig ett utmärkt tillfälle att uppdatera alla andra om mitt liv...

Det är nog inte så många som vet att jag helt enkelt dyrkar Kelly Clarkson! Hon rockar! Oturligtvis finns det ju dem stackars människor som inte håller med mig på den punkten, men det behöver inte jag veta. Jag tycker ändå att hennes låt "Behind These Hazel Eyes" är den bästa låt som någonsin skrivits! Sen så har ju den otroligt sexige (gillar det ordet) Jesse McCartney fått äran att pryda mitt skrivbordsunderlägg på min kära lilla dator ... Min profil på PA också för den delen. Sen så måste jag ju bara säga att jag fullkomligt ÄLSKADE filmen Narnia! Såg den i fredags och det var bland det absolut bästa jag sett på länge!

I torsdags så var jag ju på bio också! Herregud, 3 ggr på en vecka (såg "Broken Flowers i måndags också). Men i alla fall, då såg jag "I hennes skor" tillsammans med Mandis, tack än en gång älskling! Den var bättre än vad jag hade väntat mig. Dessutom förtjänade vi faktiskt att se den eftersom att vi ägnat timmarna innan med att springa runt i olika butiker i jakt på ett sammetsband. Lyckligtvis hittade vi ett till slut så Mandis blev nöjd. Saknar henne.

Sitter just nu och äter ett litet mellanmå, har inte ätit sen frukost kom jag på :S
Men i alla fall, ha det så bra allihopa! Kramar på er!

// Madeleine

First lines ever written in this blogg.

God dagens!

Detta är nu min supernya, färska underbara blogg! Vill tacka Filippa och Simon som båda fått mig skapa den. haha. Det är nu den första januari 2006 och ett magnifikt tillfälle att skapa en ny blogg tycker jag, jag menar, datumet säger ju sig självt? Har haft den tråkigaste dagen på länge iofs, men jag är glad ändå :) (vissa säger till och med att jag är FÖR glad) men jag är glad ändå? 

Men imorgon blir det kul, då börjar vardagen och man kan lägga all jobbig Jul & Nyårs-hysteri bakom sig, ska till och med välsigna New York med min visit (höga tankar om sig själv) på torsdag. Längtar så jag blir galen! Ska kort sagt bli fantastiskt. 

Nyåret blev firat på min vackra balkong, 7 våningar upp, för alla som undrar. Drack tre klunkar champagne och stod ute i kylan i sammanlagt 20 minuter samtidigt som jag desperat försökte ringa min älskade Mandis. ni kan ju tänka er hur det gick ;) Telefontrafiken gillade inte mig just då...

Men nej, detta får räcka tror jag... Tycker verkligen det är superkul med denna nya blogg! Hoppas den får många roliga läsare som framförallt: skriver kommentarer! Come on people, take a hint.

Men ha en underbar dag och
take care <3

// Madeleine

Automatiskt skickat, helt enkelt

Välkommen till min nya blogg!