Kryddig sallad

Jag har extremt ont i magen, om det beror på all  hallonsorbet jag ätit idag eller på något annat har jag ingen aning om. Av just dessa anledningar funderar jag på att flytta till Mexico och utbilda mig själv till läkare. Dessutom börjar jag bli (har blivit för läääänge sedan)  extremt irriterad på den här oändliga snön! Det känns som att man ska behöva imoprtera solstrålar från grekland för att få den satans bomullen att försvinna! Jag tror detta är första gången i hela mitt liv det är snö på min födelsedag, om den itne hinner försvinna tills imorron det vill säga. Men men, nu ska jag iväg och få lite riktig mat i mig :)

So long!
// Madeleine


Status: Kidnappad

SHOHEJSAN! :)

Vid det här laget måste nästan hela världen veta om att det är min födelsedag imorgon! Det känns som om jag inte har något mer intressant att prata med människor om, men egentligen är det väl rätt stort ändå? Jag överger fjortisvärlden för att bli både straff- och byxmyndig. (woho!) Hur som haver har firandet av denna mgnifika dag (den 24 mars) börjat redan för mer än en dag sedan. Igår morse fick jag en tidig födelsedags present av mina underbara föräldrar - nämligen  "lovely", världens underbaraste parfym! Filippa kan intyga det dessutom.  

Firandet tog dock inte slut där, nej nej, och min födelsedag har inte ens varit än! Herregud! Men iaf så får jag reda på vad Mandis smugit omkring med den senaste veckan, nämligen en kidnappning av självaste MOI! Så jag bowlar som hör varje onsdag till och helt plötsligt i slutet av träningen står ju självaste Mandis & Sandra där! Ni skulle sett min min när jag upptäckte att dem var där! (ehm, ja, det tog en stund) Det var så överdrivet kul & trots att jag fortfarande var i chocktillstånd lyckades jag sätta mig på den lilla "tron" de förberett åt mig i form av en vanlig stol och en väldigt färglad halsduk. Där satt jag samtidigt som Sandra och Mandis framförde en av de roligaste låtarna jag någonsin hört (Waterloo & Främling med väldigt omgjord text) och skrattade så mycket att mina kindben domnade av! Alla i bowlinghallen såg lite roade ut. Sedan så började kidnappningen på riktigt och jag fick en värligt kliande halsduk knuten framför ögonen och blev sedan bortförd ända till det trevliga västerhaninge.  

Väl där åt vi en helt underbar middag, åt hallontårta och spenderade natten med att snacka, skratta & titta på "Ett monster till svärmor" i sällskap med extremt mycket godsaker! Hur som helst ville jag bara säga att jag uppskattade verkligen gesten & blir varm av bara tanken på att det finns sådan omtänksamhet i denna värld, och runt mig också är ju bara ett så stort plus det kan bli! Kort sagt, tack så jättemycket! Och tack till alla andra som grattat mig och varit så oändligt gulliga mot mig ;D Well, tomorrow is the big day and wish me luck for the day when I'm entering the world of 15-yearolds! 

Kram på alla fina människor! Vi ses <3
// Madeleine 

Konfirmation, cosmo & bowlingtävling.

Där har vi min söndag. Fast bowlingtävlingen är jag inte så säker på längre.... Jag anmälde mig tydligen försent så alla platser var upptagna..! Taskigt, hemskt och ruskigt läge! Aja, jag får väl gå igenom 4 deltävlingar nästa år istället för att få komma till final. Sitter just nu här med en hals som fortfarande sover (ngn väck den, snälla?!) kl. halv tio på morgonen med en cosmo på vänster sida. Anledningen till att jag tvingar upp mig själv så tidigt är för att jag har konfirmationsmöte... (kl. 11 en söndag, det säger sig självt) Sedan får jag gå hem och sova! Om ingen ringer till tävlingen & sjukanmäler sig förstås. Vi får väl se.
Annars så ha en underbar söndag alla!

Pussinussi (somebody stop me!)
// Madeleine


Det vädras Nachos!

Lördag kväll, ny bolero, nydushad, lockigt hår, osminkad, nytränad & bäst av allt, väldigt glad :D Kom på igår att jag inte orkar vara ledsen för X antal saker så nu har jag bestämt mig för att från & med nu är jag extremt lycklig! Bra deal jag gjort med mig själv, va? Dessutom har jag kommit på att man lever ju bara ca 82 år (personligen hade jag tänkt bli 123) och hur kul är det om man gått runt och varit nedslagen 50% av tiden? Så alla som verkar tycket att jag ser ledsen ut, ryck upp mig! :P

Fast nu tänker jag faktiskt vara ledsen, för en sak! Nämligen att vår underbara matte-& Idrottslärare ska sluta efter sommaren :( Är så grymt ledsen för det! På den punkten är jag nog svår att muntra upp. Men hursomhelst så får man väl uppskatta den tiden vi får, resten av terminen, trots att jag håller på att bli "koko" på den här dumma vintern får jag väl börja tycka om den så den håller sig kvar så att inte sommarn kommer & tar över.
 
Så, nu har jag fått skriva av mig lite! Nu börjar snart melodifestivalen och den ska ju såklart spenderas, en plikt, i soffan med popcorn. Men det betyder såklart inte att man inte får sitta och asgarva åt alla ;D
Ahhh, ser fram emot det :) Jaja, ha det bra alla så hörs vi!

Pussinussi <3
// Madeleine

Väldans bra dag!

Tjo kis!

Trots att min morgon (som alla andra mornar) blev ganska komplicerad; Johan på telefon, bestämma om man ska åka in & dansa eller inte, mobilen konstant ringande och hjälpa Mandis skälla ut den dumma tvärbanan som inte stannade på hennes hållplats, så blev den här dagen väldigt underbar! Det började med att Mandis & jag, som inte setts på hela 6 dagar(!), tog igen lite förlorad tid genom att lägga oss på extrasängen som står i vardagsrummet och diskutera väldigt viktiga saker (bland annat hur kräkningar heter i alla olika former, om får kan kräkas och sedan flöt det bara på kantat med massor av skratt!).

Vi fick lite bråttom när vi skulle åka in till stan för att hämta ut ett par biobiljetter som vi hade bokat. Inte nog med att det tog evigheter för mig att hitta min mobil utan sen så måste såklart hissen stå och mögla i tusen år innan den vill komma och skjutsa ner oss från sjunde våningen. Vi fick springa för att hinna med  tvärbanan.

Väl inne i stan planterar vi oss till slut i den lilla (5 rader!) biosalongen framför "Stolthet & Fördom", den där nya filmen med Kiera Knightly, och njöt av en bägare popcorn tillsammans med loka citron. När hungern tog över drog vi till vårt favorit-Sandys (åtminstone mitt) och åt oss mätta på deras underbara måltider! ;D Hur som helst, hade en helt fantastisk dag, och tack så otroligt mycket min lilla sockerboll för att du gjorde den minnesvärd. 

Nå, god natt allihop! Be good readers and check this blog out more than you do now! (Vad är det med mig och engelska?!) Sak samma, have a good day... (grah!)
Pussinuss!

//Madeleine  

Jag är en fin liten ballong.

Glömde tala om för allmänheten att jag faktiskt tvingade mig själv vara lite social(?) och gick på The Wave i lördags med Mathilda :) Hade det verkligen skitkul, tack så supermycket gumman! Kvällen hade till och med varit nästan perfekt om det inte varit för alla slemmiga, hemska killar! Seriöst?! Är snygga tjejer (som säkert spenderat timmar på att lägga håret perfekt och fixa till den helt ljuvliga makeupen bara för att några killar ska titta åt hennes håll) till för att få ett slemmigt äckels händer tryckta mot sin rumpa, bli "shakad" mot och sedan bli upphånglad på tre kvadratdecimeters yta för att sedan bli lämnad när killen ska till att byta saliv med nästa tjej efter att ha utfört samma "parningsdans" som han gjort med tjejen innan. (Mina damer och herrar, jag tror att jag just skrivit världnes längsta mening!) Det tkr jag i alla fall är lite över gränsen, men som min kära Mathilda sa, det är ju lite det som är grejjen. 

Vi får se om jag vänjer mig förr eller senare ;) Hoppas hursomhelst på att få träffa en person imorgon, vi får se om det löser sig på det sätt som jag vill att det ska göra. Gud vad sugen jag blev på Iskalla hallon. 
Jaha, jaha, nu ska jag som sagt förmodligen börja krypa till kojs? Oh my god, jag börjar bli tantig!
Sov så gott mina kära <3