Valborgstrassel

Tjohejsan världen!

Varför ska människan ha valmöjligheter? GAH! Jag blir bokstavligen galen. Jag vet, jag vet, det är bättre än att inte ha några men just nu är det för mycket! I denna sekund syftar jag såklart vad man ska ägna sin valborgsmässoafton åt... Det är i och för sig redan bestämt men det surar upp mig själv likt en citron ändå!
 
Nu ska man iväg, såklart! Kem hem ifrån Curry's underbara fest idag också, detaljer och historier kan väntas i nästa inlägg. Håll ut!

Seasons of love

Goder lördag-morgon!
Idag mår jag faktiskt bättre än vad jag gjorde när jag skrev mitt senaste inlägg. Trots att just den ledsamma saken som gjorde mig väldigt ledsen i torsdags inte har förändrats till det bättre så har faktiskt mina söta och underbara vänner lyckats muntra upp mig. Tack så oändligt mycket för det!
 
Jag har dessutom lyckats muntra upp mig själv, här kommer några underbart bra saker med gårdagen som gjorde mig väldigt glad: Jag köpte en ursnygg trekantsbikini (med någon sorts exotisk fågel på?) med tillhörande hotpants såklart, ett jättefint linne som verkligen skriker sommar och min extremt saknade RENT-skiva kom äntligen fram efter att ha varit frånrymmen från mig i typ tre veckor... Livet är kort sagt mycket bättre nu! Åtminstone i denna stund. Senare ska man ju iväg och träffa några underbara människor, åka hem till Kurre & bada i hans jacuzzi (vilken är anldningen till att jag lade ut 229:- på H&M's bikini-kollection, för det är ju inget nudist-party [såvitt jag vet iaf :S] fast Viktor verkade iofs väldigt positiv till den idén)

Jag sov dessutom ensam inatt! (oj, det där lät skumt) men jag sov faktiskt helt ensam i en liten enrummare ett nummer ifrån vår port, tittandes på vänner. Det var faktiskt rätt skönt att ha en hel lägenhet för sig själv, hade dessutom varit ännu underbarare om man hade haft ett nattlinne med sig och sluppit sova i jeans + haft lite sminkbortagning så man hade sluppit vakna upp med mscaran utsmetad över halv ansiktet. Någon som vill joina mitt nästa improviserade "somna-ensam-på-en-madrass-till-vänner-party"? Fast nej, det får bli min egna tradition! Aja, nu börjar jag morgon-flumma, det ska inte gå för långt för då kommer jag börja skriva saker som dels ingen får se och saker som folk skulle klassa mig som galen om dem såg. Nu ska jag hursomhelst skaffa mig själv lite frisk luft, kram på er alla!

Pussinuss
// Madeleine   


People change.

Ibland suger livet riktigt jävla hårt! (vilken munter inledning, tycker ni inte?) men seriöst, det gör verkligen det. Jag vet att jag inte är den första att upptäcka det heller. Och dessutom vet jag att det finns tusen miljoner människor därute som har det minst tusen gånger värre än jag, men trots det, får man väl vara ledsen ibland? I min egen värld är jag en väldigt munter person för det mesta åtminstone, men jag vet verkligen inte hur jag är utåt, min självuppfattning behöver jobbas på, kort sagt. Sak samma. Mina deprissioner får ta plats i min blogg någon annan gång, men om ni är hysteriskt nyfikna & bara MÅSTE veta de dystra saker som gnager mig, så varsågod och fråga. 

Det finns såklart bra saker här i världen också. Som musik, till exempel, och mobiltelefoner. Att jag och Irma har blivit gulligare (ja, det heter så) kompisar är också väldigt mysigt. Vi upptäckte idag hur otroligt mysiga vi är att krama. Mest varandra förstås ;P Nämen jag gillar Irma, mycket. Och Filippa också. Och Kurre också, och ja, ni fattar prylen! Gillar faktiskt väldigt många människor när allt kommer omkring. Ömsesidigt också hoppas jag...

Nu vill hursomhelst min lillebror ha datorn, skriver om något roligare i nästa inlägg, som kommer inom kort hoppas jag! Aja, ta hand om er nu, söta människor! Ha det fint.

Pussinuss
// Madeleine    

Grisknorrar

Hejsanhejsan.

Mitt liv är som en enda stor, skär, grisknorr. En stor jävla kurva! Varför kan inte allt bara vara rakt ibland? Rakt och lent och flyta på som diskmedel, så som jag vill att det ska vara!? Jag hatar kurvor...
Nu till sakerna! (plural av saken) Jag har aldrig haft ett sådant skumt lov som detta! Det är trisst att det snart är över... Väldigt trisst! Fast i detta ögonblick pratar jag ju med Gabriel så livet är i denna stund underbart! Nu fick jag lust att sluta skriva (Gud i himmelen) eller så kan orsaken till att jag lämnar detta inlägg nästan helt ofärdigt ha att göra med att jag måste lämna ifrån mig datorn. You pick! Hursomhelst, pussar & krama på alla trevliga människor, ät cheesecake & var lyckliga!
 
Puss & Krams
// Madeleine

Chocolatcovered cherries

Jag är kär, jag är seriöst kärast i hela världen! I massor med olika saker och människor dessutom! Om allihop ska räknas upp så kommer jag förmodligen sitta här resten av natten också! Men för ovanlighetens skull ska jag nu skriva upp en lista på nästan alla saker jag är kär i! (Observera att jag har väldigt lätt för att bli kär i ting och frasen "Åh, jag är kär i den" ganska ofta slinker över mina läppar")

Här kommer min fina lisa i alla fall:
1. En person vars namn jag inte kan skriva offentligt, eftersom han förmodligen inte vet om det, och gärna ska få reda på det på ett annat sätt än att läsa det i min blogg... Men det här är kärlek.
2. Jesse McCartney
3. Ballerinaskor, alla sorter!
4. Rosa klänning från H&M
5. Orden "Wuppie", "Get" & "Loppuluppis"
6. Alla Gabriels beats
7. Mina Marilyn Monroe-Vans
8. Låten "Charoit" med Gavin DeGraw
9. Helmer, internskämt.
10. Alla i serien Vänner
11. Väska från New York (som jag inte köpte, fan)
12. Mathildas gröna diadem
13. Jeans, speciellt Nudie's
14. Cedric Diggory 
15. JAG ÄR NYKÄR! Tomas Lindboms röst är den vackraste i världen! 

Allt kan ju såklart inte finnas med, dock. Och en annan sak som måste observeras är att trots att jag älskar alla underbara människor omkring mig kan de ju naturligtvis inte vara med på listan över allt jag är kär i! Men jag hoppas ni fortfarande förstår att ni har en väldigt stor plats i mitt hjärta!

Hear me, I'm crying out

Just nu lyder för ovanligheternas skull (märk ironin) Kelly Clarkson's ljuva stämma ur mina högtalare. Tack än en gång Carro för att du skickade en massa låtar! Justja! Märk väl: Som en trogen RENT-älskare har jag nu gått och köpt soundtracket! Jag är lycklig. Detta var under min och min underbara Mathildas dag. Jag köpte även mina nya kärleker för 300 pix, mina sprillans nya Marilyn Monroe-vans! Än en gång: JAG ÄR LYCKLIG!
 
Hur denna dag blir återstår att se, jag har iaf inte mensvärk som jag hade igår. Jag låg på soffan och skrek åt Gud och frågade varför han var så grym och orsakade mig denna outbärliga smärta. Han svarade dock inte, förvånad någon? Det var hemskt. Igår var typ min otursdag på något sätt, som jag nämde i förra inlägget fick jag reda på att jag gjort någon som står mig nära väldigt ledsen, helt utan att vetat om det. Men usch, vilken deppig stämning det blv nu, nu måste jag rycka upp mig själv! Kanske med en promenad eller nåt skit? :P Ring mig människor förresten, jag gillar att prata i telefon!

Igår kväll var det iaf väldigt mysigt, trots allt. Min fina lisa kom över och vi spenderade tisdags.kvällen med att kolla på extremt mycket vänner :) Jag d-y-r-k-a-r den serien! Jag & Lisa ska gifta oss med alla i den! Det har vi bestämt. Nu måste hursomhelst min söta lilla Homer gå ut, så jag får väl plaska ut i solen? Aja, fler detaljer om mitt händelserika liv kommer sen ;D Ta hand om er människor!

Krams & Krams 
// Madeleine  


Vi är en väldigt uppfinningsrik trio.

Haha, jag inleder detta inlägg med att skratta. Detta är det första inlägget jag skriver på påsklovet. Jag ber så hemst mycket om ursäkt men jag har inte haft tid helt enkelt att uppdatera mina trogna läsare(?) om mitt extremt intressanta(frågetecken igen) liv. Hursomhelst så jag har jag, Gabriel och Filippa haft det väldigt trevligt under detta lov. Som roligast mellan söndagen & måndagen eftersom det var då vi faktiskt träffades... Det var länge sen jag hade ett sånt intressant och roligt dygn. Vi grundade uttrycket "Let's talk about sex" tillsammans med väldigt många andra roliga saker! Vi är en väldigt uppfinningsrik trio. Tro mig!

Jag kommer tyvärr inte på allt roligt vi sa & skrattade åt men jag kan glädja er alla med att en väldigt detaljerad version kan hittas i min kära lilla Filippas blogg -
http://filippas.blogg.se. LÄS! Det är väldigt roligt! Jag blev även anmärkt på att ordet "Herre gud" väldigt ofta tycks falla ut ur min mun. Det var väldigt roligt att upptäcka det för gissa med vilka ord jag valde att uttryckta min reaktion, jo - Herre gud, såklart! Vi skrattade åt det. Något annat vi skrattade åt bildades hemma hos mig framför vänner när Flippa plötsligt mådde dåligt och Gabriel sa med en tröstande röst: "Du kan få kräkas i min ficka", vilket vi andra, med vår smått perversa humor uppfattade som: "Du kan få kräkas i min fitta". Vi kommer aldrig glömma "kräks i min fitta" som numera är heliga ord. En del tråkiga saker har förstås hänt under detta lov också, men det är ingenting jag vill skriva så här offentligt... Men jag har gjort bort mig, och tydligen krossat endel hjärtan också. Nära vänner vet vad jag pratar om. Och vissa nära inte.  

Jag pluggar just nu, det är tråkigt, men mathilda hjälper mig så det är roligare. Hur som helst har jag bestämt mig för att ändra på vissa saker i mitt liv. Endel saker mer privata än andra, hur som helst ska jag göra saker för att bli lyckligare. Exempelvis ringa min underbara Mandis oftare,  har verklgien saknat henne under detta lov. Asså, fatta, har inte sett den underbara människan sen i torsdags! Snart en vecka sedan! Det är ett fucking mirakel (ja, jag blandar svenska och engelska ibland) att jag överlevt. Men nog nu, nu ska jag antingen fortsätta plugga, eller skriva ett nytt inlägg :P Vi märker hur det blir...

Puss & Kram på alla!
// Madeleine 

If you wanna be my lover...

Shoohejsan allesammans ;) Idag har varit en extremt normal dag, det är ganska tråkigt när man tänker efter. Jag vill att det ska hända saker! Det kan väl åtminstone bli vår... (jag vet att jag tjatar om den saken!) Men tänk vad härligt när det ligger grönt, fint gräs utanför husen istället för kall, vit & smutsig snö! Jag får ju för sjutton samma känsla som när Mandis, Ebba & jag diksuterar Kicki Danielssons låt! Den känslan kan beskrivas som kalla kårar som löper längs ryggraden samtidigt som en extremt äcklig smak sprinds inuti min mun. Men nu är nog med taskiga kommentarer :P Vill du ha fler får du ringa & fråga ;)
Nej, nu måste jag fortsätta på min uppsats om Inkvisitionen!

Puss & Kram
// Madeleine

Singing in the rain

Det regnar, det regnar. Det är nästan lika hemskt som att det bara finns en enda dunkudde i vår lägenhet. Och det är hemskt! Både jag och min lillebror bråkar om den i minst 30 minuter varje kväll och av någon konstig anledning vinner alltid han. Det kanske har någonting att göra med att han hinner somna innan jag har argumenterat klart om varför jag borde få sova med dunkudden och inte han. Det brukar alltså inte gå så bra i dem diskussionerna... Men nu lämnar vi det!

En annan sak som jag däremot är duktigare på är fotografera har jag märkt! Kul, va? Hade mitt första fotograf-jobb igår och jag tjänade in 300:- bara på några timmar :) Jag är extremt stolt över mig själv! Det var under ett sångseminarium som Mandis var med på jag fick äran att fotografera. Så det blev väldigt mycket underbar sång också. Sedan fick jag njuta av den lokala körens konsert senare under kvällen så det blev mycket levande-musiklyssnade igår alltså, alltid lika trevligt :D

Nä, nu ska jag iväg och möta mammsingen på arlanda, hon kommer hem från Åre idag :)
Ha det så bra, pussinuss!
// Madeleine

Jag är byxmyndig.

Om man bortser från den lite perversa rubriken så kommer detta bli ett normalt inlägg, bara så att allmänheten vet! Idag har jag haft fredag, det var ganska tråkigt, om man bortser från några extremt roliga händelser förstås! Men eftersom att det är roligare att läsa om roliga saker än tråkiga tror jag att det är dem ni nu kommer få läsa om. Det roliga började nog inte riktigt förrän på gymnastiklektionen dock, där ett antal extremt roliga saker inträffade, bland annat att min näsa gick och dog ;D Ja, det var kul. Notering, brottas inte med Mandis, hon är extremt stark! Sedan så fick jag grov knupps på tvärbanan som hade varit olydig och kolliderat med en dum och blind (och helt onödig) bil. Detta resulterade i att jag och Mandis lekte tåg ända från mårtensdal till gullmarsplan. Wuppie för oss! Jag fick vara klicke-dick-vagnen ;D Haha, ni som sett "Aristocats" fattar. (Fast jag tror att det kan vara svårt ändå, att förstå grejen alltså) Ehm, nu lämnar vi det. Sedan så fick jag såklart åka och dansa, mitt rena lyckopiller. Jag älskar att dansa. Fast Mimmi hade tråkigt nog ont i magen och alla andra i vår lilla grupp, som brukar hålla ihop bland alla andra läskiga människor, var sjuka :( Fast Sandra var där, och det var tur. Annars hade det inte varit lika roligt! Hoppas dem andra blir bättre snart! Hur som helst fick jag senare under kvällen träffa min U-N-D-E-R-B-A-R-A Gabriel som jag som alltid har så roligt med :) Och lägg detta ord på minnet gott folk: Surikatpenis. Vårt nya ord! Vi ska smitta folk. Nä, nu börjar klockan bli mycket och eftersom att jag ska arbeta lite grand imorgon är det nog bra att gå och lägga sig. Men jag vill bara påpeka, idag har jag varit byxmyndig i exakt en vecka! Moahaha, nu lät jag pervers igen :P Men det får man faktiskt lov att vara, klockan halv ett på natten! Så, men god natt gott folk! Sov så sött <3

// Madeleine